Προφίλ

Από τον Ιούνιο του 2005, μια νέα εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών εφοδίων. Πρόκειται για την AGRIMORE S.A. (ΑΓΚΡΙΜΟΡ Α.Ε.) η οποία ιδρύθηκε από 5 γεωπόνους με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων Σπόρων, Αγροχημικών και Προϊόντων Θρέψης και με μεγάλη γνώση της ελληνικής αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων και απαιτήσεων της κάθε περιοχής.

Η εταιρεία έχει έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και διαθέτει άλλα δύο γραφεία, ένα στην Αθήνα και ένα στην Καλαμάτα. Αποθηκεύει και διακινεί τα προϊόντα της σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες Logistics σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και δραστηριοποιείται με γεωπόνους πωλητές σε όλη την Ελλάδα.

Η AGRIMORE S.A έχει σαν αντικείμενά της διάφορους σπόρους , προϊόντα θρέψης , την βιολογική καταπολέμηση εχθρών σε διάφορες καλλιέργειες και επικονίαση με την χρήση βομβίνων καθώς επίσης και επιλεγμένα  προϊόντα υγειονομικής σημασίας. 

Ειδικότερα όσον αφορά τους σπόρους, η AGRIMORE S.A είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στον χώρο του πατατόσπορου διαθέτοντας στους Έλληνες παραγωγούς ποικιλίες του Ολλανδικού οίκου DE NIJS , καθώς και των Γαλλικών οίκων GERMICOPA και TRISKALIA . Επίσης δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των υβριδίων καλαμποκιού και πλέον και στον χώρο των υβριδίων ηλίανθου αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα την παγκοσμίως γνωστή Γερμανική εταιρεία KWS . Επιπλέον διαθέτει στην γκάμα των προϊόντων της μία πλήρη σειρά σπόρων κηπευτικών(ποικιλίες – υβρίδια), κτηνοτροφικών(λειμώνιων) και χορτοδοτικών φυτών, ψυχανθών και σιτηρών.  Άλλες εταιρείες των οποίων σπόρους διανέμει η AGRIMORE S.A. σ όλη την Ελλάδα είναι η SERVICE PLUS(France) , PADANA(Italy) και CONTINENTAL(Italy) , VIKIMA(Denmark) και SUBA & UNICO(Italy) .

Στο χώρο της ειδικής θρέψης φυτών η AGRIMORE S.A αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ιταλική εταιρεία BIOLCHIM και διακινεί στην αγορά πληθώρα εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης , για όλες τις καλλιέργειες και στάδια των φυτών και θεωρείται αυτήν την στιγμή η Ελληνική εταιρεία με την μεγαλύτερη γκάμα ειδικών προϊόντων θρέψης που δίνει προτάσεις και λύσεις για  κάθε στόχο ή πρόβλημα με ποιοτικά και ευέλικτα προϊόντα για τον Έλληνα παραγωγό , τα οποία παρασκευάζονται και συσκευάζονται όλα στο εξωτερικό στα εργοστάσια της BIOLCHIM.  

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια η AGRIMORE S.A καινοτομεί αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα και την Βελγική και πολύ γνωστή εταιρία BIOBEST , η οποία αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μια από τις πιο πρωτοπόρες και μεγάλες εταιρείες στον χώρο της έρευνας και παραγωγής ωφελίμων εντόμων και βομβίνων επικονίασης(για χρήση σε θερμοκηπιακές αλλά και σε υπαίθριες καλλιέργειες).

Έχοντας η AGRIMORE S.A και τα στελέχη της όλα τα παραπάνω σαν εφόδια στην πορεία τους , προχωρούν με σταθερά βήματα στην επίτευξη των άμεσων και μελλοντικών στόχων της εταιρείας, οι οποίοι είναι:

  1. Εξειδίκευση στον χώρο των σπόρων , της ειδικής θρέψης και της βιολογικής καταπολέμησης προσφέροντας σε γεωπόνους και παραγωγούς νέες και αξιόπιστες λύσεις στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς
  2. Συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της
  3. Σταθερή και αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα προϊόντων , συνδιαζόμενη πάντα με όσο το δυνατόν πιο λελογισμένο κόστος για τον παραγωγό  
  4. Τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της στηριζόμενη στην μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και στην γνώση και αξιοπιστία των προμηθευτριών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει

Η γενική φιλοσοφία της AGRIMORE S.A είναι «Μαζί με τον συνεργάτη γεωπόνο στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού για αξιόπιστες, πρωτοπόρες και ανταγωνιστικές λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες των καλλιεργειών του»

TOP